Informații livrare

Odată ce v-ați hotărît să comandați pe airsoft-technics.ro, aveți la dispoziție modalitățile de livrare specifice nevoilor dumneavoastră:

Prin curier rapid – de Luni până Vineri. La cerere expresă putem livra Sâmbata între orele 9:00 – 13:00 fără costuri suplimentare.

Livrare prin curier:

1. Livrare rapidă
Acest serviciu este destinat comenzilor achitate online sau ramburs plasate în afara programului de lucru al Departamentului Vânzări, ce conțin numai produse care se află în stocul magazinului.

Mecanismul de funcționare este următorul:

Comenzile fară operator trimise în intervalul extins 17:00 – 08:30 vor fi livrate a doua zi în intervalul 09:00 – 17:00
Comenzile trimise Vineri seara au nevoie de solicitarea expresă la trimiterea comenzii pentru livrarea acestora Sâmbăta
Transportul în țarăeste asigurat de către FAN COURIER. Programul de livrari este între orele 09:00 – 17:00. Urmărire AWB: https://www.fancourier.ro/awb-tracking/

Pentru comenzile a căror livrare se va face din Sediul FAN COURIER termenul de ridicare este de 3 zile lucrătoare, termen ce curge din momentul exprimării opțiunii pentru comenzi inițial trimise către adresa destinatarului ori din momentul în care comanda a ajuns în Sediul FAN COURIER atunci când solicitarea a fost transmisă catre airsoft-technics,ro înainte de preluarea coletului de către curier. După implinirea termenului comenzile vor fi automat anulate.

2. Livrare Standard

În cazul în care comanda este livrată prin Poșta Română, comenzile intrate până la ora 12.00 sunt prelucrate și expediate în aceeași zi, cele care depășesc acest termen sunt prelucrate în ziua următoare de lucru. Dacă livrarea se face prin curierat rapid, termenul este ora 13.00.

În ambele cazuri vei fi contactat de către consultantul nostru de vânzari, care va comunica termenul exact de livrare. În cazul în care nu te putem contacta prin telefon, produsele comandate vor fi rezervate pentru următoarele 48 de ore, după care comanda se anulează.
Plata se face în sistem ramburs, deci platești în momentul livrării coletului.

Livrarea produselor se va efectua astfel:

  • Până la valoarea de 249 RON inclusiv, prețul transportului costă 25 RON cu tot cu taxa ramburs (până în 4 kg) sau TRANSPORT GRATUIT + taxa ramburs 9 RON prin FAN Courier la sume peste 250 RON (până în 4 kg), în funcție de alegerea ta. Dacă adresa respectivă nu se află în zona de acoperire a curieratului rapid, pot apărea taxe suplimentare.
  • Dacă alegi Poșta Română, produsele comandate le vei primi în aproximativ 3 zile lucrătoare. În acest caz vei primi un aviz cu care trebuie să te prezinți la oficiul poștal de care aparții. În cazul în care avizul nu ajunge la tine, este recomandat să ceri informații în legătură cu sosirea coletului la oficiul poștal.
  • În cazul în care alegi curierul rapid, livrarea produselor se va face în 24-48 ore, la adresa de livrare.
  • Daca valoarea comenzii depășește suma de 250 RON, cheltuielile transportului sunt preluate de firma noastră, indiferent de metoda de transport.
  • La primirea coletului, vă rugăm verificați integritatea ambalajului. Dacă coletul prezintă deteriorări, refuzați primirea consemnând motivul în foaia de livrare.

Costul livrării comenzilor care nu se încadrează în promoția „Transport gratuit” se calculează automat în momentul plasării unei comenzi pe site-ul nostru.

Pentru siguranța unor produse este posibil ca livrarea să fie efectuată în ambalaje diferite, suplimentar față de cel original.

Predarea produselor catre curier (în vederea livrării)  se va face în maxim o zi lucratoare de la confirmarea comenzii plasate.