Politica de confidențialitate

S.C. MILITARY SOFT S.R.L. respectă legile în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Cererea de NOTIFICARE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL a fost depusă la ANSPDCP cu numărul la Registrul General: -.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. S.C. MILITARY SOFT S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: livrarea și facturarea produselor comandate online și comunicarea de informații despre site și produse. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizată (persoana de la care se colectează datele), partenerii contractuali ai operatorului, servicii de curierat, acestea fiind necesare în scopul stabilirii contactului cu clienții, în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și în scopul îndeplinirii la timp și cu operativitate a livrării comenzilor, precum și în scopuri de marketing direct.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitati stergerea datelor printr-o cerere scrisă, datată și semnată la SC MILITARY SOFT SRL., Str. Lăcrimioarelor 9/9, Localitatea Tăşnad, Jud. Satu Mare. De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care vă privesc, va duce la incetarea oricăror prelucrari de date cu caracter personal în ceea ce vă privește.

Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, facturare, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc.

Ne obligăm să nu facem publice și să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.

Cookies
Pentru a imbunătăți continuu experiența clienților noștri, site-ul nostru folosește cookie-uri, al căror scop este de a ne semnala vizita dumneavoastră pe site. Acește cookie-uri aparținând unei terțe părți ne ajută pentru o mai bună targetare a publicității, pentru a arata reclame cât mai relevante, în funcție de interesele dvs. pe site-ul nostru. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stochează informații despre conținutul vizualizat, nu despre utilizatori. De asemenea, setăm cookie-uri anonime și prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le, astfel, noi le putem folosi pentru a vă recunoaște ca vizitator al acelui site dacă ulterior veți vizita site-ul nostru, vă vom putea livra publicitatea bazată pe această informație. În conformitate cu politica de confidențialitate oferită de Google, vă puteți seta preferințele, în legătură cu acest serviciu, aici.