Politica de returnare

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalțăți și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de transport pentru returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 20 de zile calendaristice de la retur. În cazul în care produsul a beneficiat de livrare gratuită (din orice motiv) costul transportului si rambursului se va scădea din suma restituită. Firma noastra nu trimite curierul pentru a ridica coletul. Produsele vor fi returnate de catre client prin firma de curierat ” FAN COURIER ” la adresa: Județ Satu Mare, Oraș Satu Mare, Str. Magnoliei, Nr. 29, Telefon: 0756.676.680.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de pret rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau la opțiunea clientului îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acestă clauză se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță, aplicându-se definițiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e..

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, zgârieturi, lovituri, ciobituri, şocuri, modificări sau consumabile desigilate (pungi de bile, gaz, ulei siliconic, acumulatori, gume hop-up, etc.)

Solicitarea de retur se face prin completarea formularului RMA (autorizație pentru returnare), în urma căruia ve-ti primi un număr de retur – număr RMA. În lipsa numărului RMA produsele returnate nu vor putea fi procesate.

Produsele primite defecte:

Dacă produsele returnate sunt defecte sau au vicii de fabricaţie, fac obiectul garanţiei specifice fiecărui produs în parte.

Instrucțiuni de ambalare:

  • includeți toate accesoriile originale ale produsului
  • nota și numărul RMA pe colet într-un loc vizibi

Important:

  • ambalați cutiile produselor în material de ambalare (folie sau hârtie)
  • nu lipiți cu bandă adezivă și nu aplicați inscripții pe cutii.


Poți atașa cererii tale maxim 4 poze în format JPG cu o dimensiune maximă de 2 MB.

Pentru a putea selecta mai multe poze deodată apasă pe tasta CTRL și fă click pe pozele dorite.Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.